EVEN VOORSTELLEN

Dieren zijn een zeer belangrijk deel van mijn leven. Van jongs af aan ben ik altijd met dieren bezig geweest. Of het nu zwerfdieren waren of onze eigen huisdieren, ik was er altijd erg mee begaan.

Een aantal jaren geleden ben ik, vanwege onze hond, in aanraking gekomen met de homeopathische geneeswijze. Dat gaf ook de aanleiding om te starten met een 5-jarig hbo-opleiding die ik in 2023 succesvol heb afgerond.

Onze eerste hond, een Golden Retriever, kwam uit het asiel. Hij was 5 jaar en er erg slecht aan toe. Hij was mishandeld, ziek en zeer angstig (o.a. verlatingsangst). Hij had tevens ernstige huid- en gedragsproblemen. Door zijn gevoeligheid werden zijn klachten na behandeling met reguliere medicijnen niet beter. Hij reageerde niet goed op de vele antibioticakuren en injecties die hij kreeg.

Uiteindelijk zijn wij onze hond homeopathisch gaan behandelen. In vrij korte tijd verbeterde onze hond enorm en knapte hij zowel geestelijk als lichamelijk op. Onze lieve hond is 17,5 jaar geworden en heeft door alle homeopathische middelen een mooi en fijn leven gehad.

Momenteel hebben wij een Golden Retriever, bruine Labrador, kat, konijnen, zijdehoender kippen en een dwergpapegaai (Agapornis).

Ik vind het erg bijzonder en mooi dat ik mijn kennis en liefde voor dieren nu in kan zetten om zo bij te dragen aan een beter welzijn voor dieren op een zo natuurlijk mogelijke manier.