consult

Het 1e consult zal bij u thuis plaatsvinden. Zo kan ik het dier in zijn eigen omgeving waarnemen en observeren. Dit consult is uitgebreid en zal ongeveer 1 uur duren. Vervolgens werk ik het consult uit en stel ik een behandelplan op. Afhankelijk van de klacht en de diagnose zal bekeken worden hoe het vervolgconsult zal plaatsvinden (telefonisch of bezoek).

De Homeopathische middelen en een begeleidend behandeladvies zullen naar u worden verzonden. Vervolgens neem ik contact met u op over het voorschrift en de wijze van toedienen van de middelen. Tevens wordt er op dit moment een afspraak gemaakt voor het 2e consult waarvan het tijdstip afhankelijk is van de klacht.

Eventuele vervolgconsulten vinden doorgaans na 8-12 weken plaats. Dit is afhankelijk van de klachten van het dier en de reactie op de ingezette behandeling.

Tarieven voor behandeling:
– 1e en 2e consult voor totaal € 75,00 (gereduceerd tarief)
– vanaf het 3e consult € 49,50
Deze kosten zijn exclusief reiskosten (€0,23 cent per km.)

Prijzen homeopathische middelen/voedingssupplementen:
Ruikflesje € 9,00
Pipetflesje vanaf € 10,00
Spag. middelen vanaf € 17,50

Handling- en verzendkosten.
De handling- en verzendkosten omvatten een een bedrag voor handling en verpakking, en verzendkosten. Handling is een vast bedrag en de verzendkosten variëren op basis van gewicht.

Als u een aanvullende dierverzekering heeft zullen de homeopathische consulten worden vergoed. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden van uw dieren ziektekostenverzekering.